navracsicsgabor
Foto
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Csodálatos világ
 
Történet

  Navracsics Gábor „Nara”(ének, billentyűs hangszer, gitár). Fellépésein kedvelt magyar, külföldi előadók, zenekarok nótáit játssza, emellett saját dalokat is ír. A Hiányzol című szerzeménye egy dalpályázaton első helyezést ért el.

  Nara már régóta muzsikál. Első zenekara a marcali Logaritmus együttes volt, ezután Kaposváron több zenekarban, az Ők, az Íz és a Tét együttesben is megfordult, de közreműködött a legendás A.E. Bizottság együttes vezetőjének, Wahorn Andrásnak a Tengerhajózás című nagylemezén is, ahol saját szerzeményét, a Days and Nights-ot adta elő.

  A 90-es évek közepén megalakította a Fregatt együttest, melyben a mai napig Adorján Lászlóval alkalmi rendezvényeken, esküvőkön, magyar és külföldi slágereket játszanak. A zenekar szerepelt „Kató néni” (Ihos József) zenés-beszélgetős műsorában is.

   Nara, az internet lehetőségeit kihasználva próbálja meg népszerűsíti saját dalait.

Hallgatható, slágeres dalokat ír, könnyed pop-rock stílusban.

  Reméli, sok emberhez eljut muzsikája zenéje, ehhez kíván jó szórakozást Navracsics Gábor!

 
Menü
 
Statisztika
Indulás: 2010-01-25
 
Linkek

Tartalom

Fregatt együttes

www.fregattegyuttes.gportal.hu

www.eskuvoparty.hu

 

 

Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Családi pótlék 2020 – nevelési ellátás, iskoláztatási támogatás utalás dátumai 2020-ban